Onze services

Onze toewijding aan kwaliteit, vakmanschap en klanttevredenheid staat centraal in alles wat we doen. Of je nu op zoek bent naar een complete renovatie, een specifieke dienst of advies over hoe je jouw gebouw kan verbeteren, wij staan voor je klaar. Ontdek hieronder meer over onze diverse services en hoe we jou kunnen helpen bij jouw project.

Asbest verwijderen

Met decennia aan ervaring hebben we een ongeëvenaarde expertise opgebouwd in het veilig verwijderen van asbest en het renoveren van daken. Ons toegewijde team van professionals is volledig opgeleid en gecertificeerd, en we blijven op de hoogte van de nieuwste technologieën en veiligheidsnormen in de branche.

Dakwerken met golfplaten

Golfplaten blijven een economische oplossing met een lange levensduur. Deze populaire dakbedekking is door zijn standaard afmetingen ( 100×150) ideaal om in een minimum aan tijd een volledig dak dicht te leggen. we werken met de beste merken zoals Eternit en SVK.

Sandwich- & ecopanelen

U wilt uw pand ongetwijfeld goed isoleren, dan kiest u voor sandwichpanelen. Sandwichpanelen laten zich heel snel plaatsen, hebben een lange levensduur en genieten van een grote isolatiewaarde. Zowel wanden, gevels, daken,… kunnen met sandwichpanelen bekleed en geïsoleerd worden.

Algemene bouwwerken

Als geregistreerd aannemer realiseren wij al uw projecten. U vind bij ons een aanspreekpunt voor nieuwbouw en renovatie van loodsen en stallen. We leveren altijd kwaliteit en maatwerk binnen de vooropgestelde termijn.

Isoleren

Sedert 2005 specialiseren wij ons in industrieel isoleren in België en Frankrijk. Wij isoleren ruimtes waar de temperatuur constant moet blijven om processen ideaal te laten verlopen of om producten optimaal te bewaren. Dit vraagt niet alleen de nodige vakkennis maar ook een verfijnde afwerking om tot in alle hoeken.

Poorten en deuren

Wij installeren poorten en deuren voor agrarische bedrijfsgebouwen. Verken onze verschillende mogelijkheden en vraag meer informatie aan.

Reinigen van drainage

Is jouw land- of tuinbouwgrond te nat? Dan is de kans groot dat de drainage door de jaren heen verstopt is geraakt met ijzer of zand. Wij reinigen bestaande drainages op een vakkundige manier met een speciaal uitgeruste machine met 20 bar druk.