wat

Dakwerken

Sedert 2005 specialiseren wij ons in industrieel isoleren in België en Frankrijk. Wij isoleren ruimtes waar de temperatuur constant moet blijven om processen ideaal te laten verlopen of om producten optimaal te bewaren. Dit vraagt niet alleen de nodige vakkennis maar ook een verfijnde afwerking om tot in alle hoeken.

Doordat isoleren onze specialisatie is, kunnen wij de isolatie aanbieden aan een zeer concurrentiële prijs. Indien u de isolatie zelf wil plaatsen, kunnen wij de nodige inbox-schroeven en rondellen meeleveren die perfect aansluiten bij de isolatie.

Installatie van sandwich- & ecopanelen

U wilt uw pand ongetwijfeld goed isoleren, dan kiest u voor sandwichpanelen. Sandwichpanelen laten zich heel snel plaatsen, hebben een lange levensduur en genieten van een grote isolatiewaarde. Zowel wanden, gevels, daken,… kunnen met sandwichpanelen bekleed en geïsoleerd worden.

Dakwerken met golfplaten

Golfplaten blijven een economische oplossing met een lange levensduur. Deze populaire dakbedekking is door zijn standaard afmetingen ( 100×150) ideaal om in in een minimum aan tijd een volledig dak dicht te leggen. we werken met de beste merken zoals Eternit en SVK.

Reinigen van drainage

Is u land- of tuinbouwgrond te nat? Dan is de kans groot dat uw drainage door de jaren heen verstopt is  geraakt met ijzer of zand. Wij reinigen bestaande drainages op een vakkundige manier met een speciaal uitgeruste machine met 20 bar druk. Wanneer u dit wenst, leggen we met onze minigraver de drainage volledig bloot.

Algemene bouwwerken

Als geregistreerd aannemer realiseren wij al uw projecten. U vind bij ons een aanspreekpunt voor nieuwbouw en renovatie van loodsen en stallen. We leveren altijd kwaliteit en maatwerk binnen de vooropgestelde termijn.